Emma wie?

Wanneer Emma langs de glinsterende grachten van Amsterdam fietst, is er geen details dat aan haar oog voorbij gaat - ze neemt de tijd om alles in zich op te nemen. 

Zo is het ook wanneer ze fotografeert op locatie of bij iemand thuis: ze neemt de tijd om een persoonlijke stijl neer te zetten en heeft oog voor de kleinste dingen. Emma’s liefde voor natuurlijk licht is groot en het maakt haar fotografiestijl licht en fris. Bij elk project zorgt ze voor een unieke sfeer en fotografeert haar klanten zoals ze zijn: ze vertelt een verhaal door middel van beeld.

Ervaring

Emma begon als in-house fotograaf voor Chapter Friday, één van de grootste Nederlandse lifestyle blogs (100.000+ bezoekers per maand). Hiermee vond ze haar niche en begon te werken als lifestylefotograaf. Sindsdien heeft ze gewerkt met ondernemers als Rens Kroes, Kelly Weekers en Nina Pierson. Ook commerciële merken in de lifestyle sector als Bol.com, Rituals en Nespresso weten Emma te vinden. Momenteel werkt Emma als in-house creative voor ondernemer Rachel van Sas (De Huismuts) en schiet ze met grote regelmaat inspirerende binnenkijkers voor interieurmerk Westwing.


Using Format